Nexu is een kleinschalig mediabureau dat op uw maat en voor uw budget de promotie van uw bedrijf een boost wil geven. We bieden maatwerk en gaan resoluut voor een persoonlijke aanpak. Nexu is actief op verschillende terreinen.

Concreet bieden we promotie-advies aan van a tot z, van ontwerp tot uitvoering.  Het concept en de idee wordt samen besproken en voorstellen worden gedaan. Daarna kan het ontwerp worden gebruikt om diverse promotie-elementen mee uit te werken: uitwerken van advertenties, folders, banners, HERAS-doeken, stickers, visitekaartjes, presentatiemappen, voertuigbelettering … Niet enkel ontwerp, maar ook kwalitatief drukwerk.

Ook helpen we je graag de digitale weg op. De smartphone zorgt ervoor dat men je moet kunnen vinden op het www. Ook dan kan je geen twee keer een eerste indruk maken: je digitale indruk moet professioneel en eigentijds ogen. Een trendy doch zakelijke website is dus een must. Ook via de sociale media zoals Facebook kunnen we je boodschap verspreiden en kracht bij zetten en dat voor elk budget.

Hoewel de wereld meer en meer digitaal werkt, is de kracht van tastbare en in het leven zichtbare promotie niet te onderschatten. Deze ‘klassieke’ vorm van promotie is nog niet van zijn plaats verdrongen door de bits en de bytes. De beste strategie is uiteraard een combinatie van beide.

Ook particulieren staan we graag bij in hun feestmomenten. Zo werken we ook graag geboortekaartjes uit voor kleine spruiten of uitnodigingen voor huwelijksfeesten. Van ontwerp tot druk!

Tot slot trekken we graag het veld in om de wereld klaar te maken voor die steeds veranderende omgeving. Zo bieden we infosessies of navormingen aan voor verenigingen, lokale politieke partijen en scholen hoe ze hun werking kunnen verbeteren of hoe ze meer mensen kunnen bereiken met een kleine inspanning.

Geprikkeld? Geinteresseerd? Twijfelend?

Stuur ons je vraag